Vi er et moderne automationshus

 

L&S INNOTEK er i dag førende inden for udviklingen af styretavler, UL-tavler, automationsløsninger samt komplette proces- og maskinanlæg. INNOTEK blev grundlagt i 2000, og siden starten har kvalitet og det gode håndværk været i højsædet.

I 2014 blev INNOTEK en del af Lund & Sørensen A/S, og tilsammen har de to virksomheder mere end 40 års erfaring inden for automations- og styringsløsninger. Det er vores kunders sikkerhed for, at vi har de kompetencer, der skal til for at gennemføre såvel store som små projekter. Visioner, pionerånd og ikke mindst faglig dygtighed har gjort det muligt for os at udvikle virksomheden med en hastighed og i et omfang, som vi er stolte af.

 

 

L&S INNOTEK er i dag et moderne automationshus, hvor indgående viden om vores kunders processer er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os – uanset om vi rådgiver i forbindelse med et specifikt produktvalg, eller vi projekterer en komplet automationsløsning.

Vi har både visioner og værdier

Vi har fokus

Vi er meget opmærksomme på vores kunders behov og tilstræber, at alle kunder oplever os som en kompetent og nærværende samarbejdspartner, så de kun behøver at handle ét sted. Vi er på samme måde opmærksomme på hinanden og på hvem, der har behov for hjælp og støtte.

Vi er dynamiske

Vi tilpasser os hurtigt vores kunders krav og udviser altid en høj grad af fleksibilitet og kreativitet i vores løsninger. Vi praktiserer frihed under ansvar, så vi i alle forhold kan sikre, at der ikke er langt fra tanke til handling.

Vi er troværdige

Vi holder, hvad vi lover – både i forhold til vores kunder og hinanden. Vi kan fagligt stå inde for det, vi siger, fordi vi er velforberedte og kvalitetsbevidste. Vores troværdige adfærd er med til at skabe tillid til os som virksomhed,ligesom det skaber tryghed og stabilitet i organisationen.

Vi kommunikerer

Vi deler vores viden med hinanden for at sikre vores kunder de bedst mulige løsninger. Vi kender betydningen af god kommunikation. Kun gennem accept, tolerance og forståelse for hinanden og hinandens adfærd kan vi få fuldt udbytte af den forskellighed, der er i organisationen.

Vi skaber værdi

Vi sikre en høj faglig kompetence igennem hele organisationen. Kun derved kan vi levere produktløsninger af høj kvalitet og skabe langvarige relationer til vores kunder. Vi ønsker en arbejdsplads, hvor der er balance mellem hårde og bløde værdier, fordi vi tror på, at det er afgørende for effektiviteten og arbejdsglæden.

VI SKABER VÆRDI FOR DIG

Vi er en innovativ virksomhed og vil være branchens foretrukne valg hver gang!

Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data
Kontakt os
Vi er kun et opkald væk
Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data

 

 

Kontakt os
Vi er kun et opkald væk
ISO-9001-14001_Lund-Soerensen-LS-Innotek

VIL DU VIDE MERE OM VORES PRODUKTER?

 

Tilmeld dig vores infobrev og bliv opdateret på vores produkter

og få nyheder, viden, gode råd og vejledning. 

Du er nu tilmeldt, mange tak