Innovation og teknologi

ET MODERNE
AUTOMATIONSHUS

KEEP IT SIMPLE

Programmering
PLC/Scada

Hos L&S INNOTEK udvikler og fremstiller vi PLC-software og leverer komplette SCADA-løsninger. Vi holder os løbende opdateret med udviklingen inden for både PLC og SCADA og leverer systemer, der udnytter den absolut nyeste teknologi.

 

KONTAKT

KONTAKT

Thomas Ole Andersen
Tekniker / Teamleder
30 32 98 09
toa@ls-innotek.dk

 

Vi er med
fra start til slut

L&S INNOTEK er et alsidigt automationshus. Vi kan fungere som totalleverandør og følger kundens projekt fra start til slut, men vi kan også indgå som underleverandør og levere enkelte dele til et projekt.

Uanset hvilke ønsker kunden har til løsningen, og uanset hvilke udfor­dringer kunden har, sørger vi for at levere en løsning, der opfylder de specifikke behov.

LÆS MERE OM KEEP IT SIMPLE

KONTAKT

KONTAKT

Torben M. Kristensen
Salgs- og afdelingschef
24 95 47 55
tmk@ls-innotek.dk

PLC

Vi har mange års erfaring med PLC-styringer og indgående kendskab til alle anerkendte PLC-produkter.

Derfor leverer vi også PLC-styringer til såvel nye maskiner, til opgradering af eksisterende maskiner samt til en bred vifte af virksomheder inden for mange forskellige brancher. Mulighederne er mange, og langt de fleste løsninger leveres med et lettilgængeligt operatørpanel.

Hos L&S INNOTEK ajourfører vi os kontinuerligt på en bred vifte af alle anerkendte PLC mærker. Vi er derfor altid opdaterede og på forkant med leverandørernes nyheder og teknologier. Vi er bla. valgt som Schneider Electric Machine Alliance partner og deltager aktivt i deres partnerprogram.

Inden et PLC program forlader vor produktion laves en FAT test sammen med jer som kunde. Det vil sige, at programmet bliver simuleret for at sikre et fuldt funktionsdygtigt program inden den egentlige idriftsættelse af maskinen.

SCADA

Hos L&S INNOTEK har vi stærke SCADA-kompetencer, og vores afdeling er førende inden for opbygning af innovative løsninger.

Et SCADA-system opsamler oplysninger om en maskine og giver et godt overblik over maskinens tilstand. Med et godt alarmsystem kan operatøren hurtigt lokalisere en fejl og derved undgå langvarige og dyre produktionsstop.

Derfor er SCADA den enkle løsning til komplekse opgaver.
Vi har viden om de bedste og mest anvendte SCADA-systemer og udvikler såvel små som store komplicerede løsninger – fra anlæg med en enkelt skærm til anlæg med mange klienter, der overvåger komplette fabriksanlæg. En del af systemerne er webbaserede.
Vor SCADA afdeling tilbyder stærke kompetencer inden for de fleste kendte mærker.

Standard

Vi har fokus på datasnitflader, kort implementeringstid og høj oppetid og tilbyder programmering efter standarder som ISA S88, PackML, OMAC med flere.

Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data
Kontakt os
Vi er kun et opkald væk
Find vej
Klik her for kørselsvejledning
Kataloger
Læs mere om os og vores produkter
Ohms lov
Klik her for beregning af data

 

 

Kontakt os
Vi er kun et opkald væk
ISO-9001-14001_Lund-Soerensen-LS-Innotek

VIL DU VIDE MERE OM VORES PRODUKTER?

 

Tilmeld dig vores infobrev og bliv opdateret på vores produkter

og få nyheder, viden, gode råd og vejledning. 

Du er nu tilmeldt, mange tak